Stránky

úterý 8. září 2015

proč je nahovno mít krev AB

Každej máme krevní skupinu, to je prostě fakt a je potřeba se s tím smířit. Je potřeba ji taky znát, protože když půjde do tuhýho, kde rozhodujou minuty, bez vědomí své krevní skupiny jste docela v prdeli. Krevní skupina ale ovlivňuje náš život mnohem víc, než si mnozí uvědomují. Dělí lidi na méně a více vzácné. Třeba takový nulky jsou dost mainstream (a s takovýma se já nebavim). Áčka a béčka jsou něco mezi (kdo chce bejt průměr?). A pak jsme tady my. Životní úkazy v koncentraci 2-5% (ty s Rh faktorem + v 11%, lol), majitelé nejvzácnější červené tekutiny - AB. Možná si říkáte, že být přírodní zázrak je sakra skvělý, ale má to i svý stinný stránky.
• Všechny ábéčka plus jsou hrozný sobci. Zatímco můžou brát krev úplně od všech, sami si svou můžou strčit možná tak do prdelačky a uvařit si z ní polívku (jo, já vim - nebo si ji předávat mezi sebou).

• Ti co maj AB - (třeba já), ti jsou vůbec nejvíc v hajzlu. Ti totiž nemůžou skoro nic. Dát ji můžou 2% lidí na celý týhle planetě a vzít si můžou jen od čtyř skupin, který jsou taky negativně nabitý.

• Žijete permanentně ve stresu. Všechno, co je vzácný a ojedinělý, žije ve stresu.

• AB mají vyšší poselství. Protože jich je tak málo, měli by předat tenhle dar dál. Do potomků. Aby nevymřeli. Což je pěkně složitý, protože musíte hledat partnera se správnou krevní skupinou, aby byla šance, že plod se vyvine s AB (a ne vždycky to vyjde na první pokus). To je dost omezující, skoro všichni vhodní samci už jsou zabraný.

• A teď si představte, že nesnášíte děti. A máte krev AB (nebo dokonce AB -). A rozhodnete se ji nepředat. Udělá to z vás ultrasobce a ty nejsou vítaný nikde.

• Jsou tu i lidi, kteří se zajímají o všelijaký čachry machry a různý zhovadilosti ohledně krmiva. Na strýčku googlu vám vyběhne miliarda stránek, která vás poučí, co byste se svou krevní skupinou měli žrát a co byste neměli žrát. Nejen že poučování o tom, co byste si měli nakydávat na talíř je pěkně otravný. Ale pokud by se ábéčka měli tohodle dogmatu držet, nemohli by do pusy soukat vlastně skoro nic. Protože nemůžou jíst všechno to, co nemůžou áčka a béčka dohromady. V praxi to znamená, že áčko nemůže co béčko a béčko nemůže co áčko. Takže by všichni majitelé smíšeného červeného moku měli hromadně přejít na brethariánství.

• Všichni ábéčáci jsou taky ze všech stran nucení, aby chodili krev pravidelně darovat (jakoby si vybrali, s jakou krví v žilách se narodí). Nutí dokonce i ty, kteří mají z jehel fobii. Protože je to v rámci ušlechtilé myšlenky. Proti tomu samozřejmě nic, darování krve je věc jistojistě nutná. Pravý projev lidskosti. Jen mě sere, že žádný jiný krevní skupiny tak nenutěj. Je to přece dobrovolný, je to hezký právě proto, že to prostě chceš udělat. Ty. Ne nikdo jinej. Ale ti, co darovat nechcou, nemusí být nutně debilové (ale můžou), nemusí být nelidští. Prostě jenom nechcou (z jakýho důvodu vám může bejt putna). Nebo maj fobii z těch jehel. Anebo z krve, což je při jejím darování docela oříšek (vlašský).

Doufám mí drazí, že nejste zabijácká kombinace. Tou se rozumí: majitel krevní skupiny AB -, bez vhodného partnera, s doživotní nenávistí malejch usmrkanců, s nechutí k jehlám a krvi obecně, prostě ultramegaseobci. To se totiž můžete jít rovnou zahrabat.

Žádné komentáře:

Okomentovat